Известие

Collapse
No announcement yet.

Volkswagen купува Alfa Romeo? v2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение

Хубаво нещо е самокритиката, дори и с отворени очи

Като не те кефи, връщаш двата Фиата 145 и 164 в Надин, купуваш си Фабия 1,2 ХТП и тръгваш да те заглеждат по булевардите и светофарите

Ти или бързо забравяш или не четеш какво съм написал, защото не мисля, че съм написал нещо срещу 164-ката, тъй като специално тази от подписа ми е една от истинските Алфи, които визирах, но явно не си много наясно с модела и вероятно в тази модификация не си се качвал, за да даваш насоки за надин.

А как ми избра тая фабия не разбрах честно казано. Не мисля, че ме познаваш за да ми даваш акъл какво да карам, но май във форума ни има доста хора, които имат "излишен" акъл и тръгват да го раздават насам натам
    145 1.6 T.S
    164 3.0 Q4

Comment

Първоначално публикувано от lazy Покажи съобщение
      помоли Гецата да пусне малко снимки на такива ключове - целите с олюпена "висококачествена" пластмаса ... както и централната конзола на В6, направена от същите "премиум" материали
      Вярно е, че почти всички ключове на VW са олюпени, но в повечето случай тези коли са на толкова километри, колкото нашите алфички едва ли ще видят някога за съжаление.

Естетиката и красотата при алфа са на първо място и едва ли някой тук е решил да оспорва това, но просто трябва да обръщат и малко повече внимание на качеството на изпълнение, а също така да не забравят и ергономията (за да бъда обективен трябва да спомена, че на 145-цата седалките са наистина уникално удобни, но само те за съжаление)
      145 1.6 T.S
      164 3.0 Q4

Comment

Какво толкова и ядете ушите на тая 145/146 не разбирам.
        Хайде да ми покажете по-удобна за шофьора от нея кола в същия клас, от същите години?
        Радиото им е навряно малко ниско... голям кусур.
        Дори братчетата на Ланча и Фиат имат различно усещане вътре... да не говорим за ФВ, Орел, Пежо, Рено и т.н.
        Някои японки се доближават, но доста отдалеч... и това е.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Някои сме доста малък набор и трудно се докопваме до някой стар V6 А тоя пасат където е показан по назад в темата - само като му видя кормилото и..
          156 SW '03 2.4 JTD ...n I luv It!
          Cruizin' down the street in my one-fitty-six

Comment

Първоначално публикувано от sapper Покажи съобщение
            Ти или бързо забравяш или не четеш какво съм написал, защото не мисля, че съм написал нещо срещу 164-ката, тъй като специално тази от подписа ми е една от истинските Алфи, които визирах, но явно не си много наясно с модела и вероятно в тази модификация не си се качвал, за да даваш насоки за надин.

А как ми избра тая фабия не разбрах честно казано. Не мисля, че ме познаваш за да ми даваш акъл какво да карам, но май във форума ни има доста хора, които имат "излишен" акъл и тръгват да го раздават насам натам
            Понеже цензурата се е намесила и е трила незнайно защо, ето ти го и с цитат от теб, бе младеж

Първоначално публикувано от sapper Покажи съобщение
            Ти сериозно ли?! И си сигурен, че знаеш какви марки са във ВАГ и си виждал техни модели след 90-та?
            Ако нямаш допир до тези коли можеш най-малкото да застанеш на един голям булевард и погледай 10 мин. колите, които минават.
            Виж новите модели на ВАГ Групата и новите модели на Фиат, след което си сложи ръка на сърцето и кажи кое ти харесва повече.
            Last edited by RPWWD; d.m.y г., 06:33.
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
              Понеже цензурата се е намесила и е трила незнайно защо, ето ти го и с цитат от теб, бе младеж
              Я ти като собственик на 156 фейслифт кажи удобно ли е радиото като е така качено горе? Щото аз съм се огледал на една фейслифтова (ама и външно и вътрешно) и разположението на радиото ми се вижда малко тип Холцваген.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

...
                Last edited by pooh; d.m.y г., 11:55.

Comment

И това ми били фенове...
                  Карат Алфи ама ги плуят,в същото време фенове се пишат?!?Алфата било Фиат ахаххахаха.
                  Алфа си е алфа,фиат си е фиат!
                  В крайна сметка вие какво искате от една кола?Удовлетворява ли исканията ви алфата която карате,ако не я продавайте и си купувайте по-хубава и по-скъпа,ако няма пари се гледат колите от същия клас и се гледа коя друга марка и друг модел за същите пари ви предлага повече,ако има такава...ЧЕСТИТО,вие не сте фен на алфа ромео и нямате място в този форум

146/голф 4,146 ми харесва повече
                  156/бмв 3-ка,с 4 врати е36,за 156-цата съм
                  класики като барчета,фиат купе,гтв,спайдър няма да коментирам.
                  Който иска да си кара VW,Opel и т.н.
                  Аз карам всичко каквото ми харесва и мога да си позволя.Имам ГТВ,кефа му се,фен съм на марката заради него и други хубави модели,кефи ме и фиат купе и барчета,имам си и мерцедес и съм фен на мерцедес,имал съм и миата и тя ми харесваше и зед3 съм карал и то беше хубаво,мицубиши еклипс също е хубава кола и селиката и т.н. и т.н.
                  Надявам се в тоя ред на мисли да се появи 8Ц след време,мазерати,ламборгини,ферари,пък съм сигурен и тях ще има хора да ги плюят
                  Изненади правели италианските коли,дефекти давали и т.н.Не знам кой какво кара,мойта кола няма никви дефекти,обслужвам само с оригинални части,не пестя пари,сменям когато се налага,а не когато няма накъде вече или за продаване.Здрава,права,хубава кола си имам и не бих я разменил за бмв 3-ка,пасатор,ауди с алуминиеви носачи или голф,тая икона на автомобилостроенето.
                  Алфа и ФИАТ страдат от лош имидж заради собственици мурдари и лоша реклама заради антифенове.Да понякога казвам,че колата ми е перфектна и тя има само един недостатък и това е емблемата,а това е така,заради негативите насадени по отношение на марката.Преди време още преди да фалират ровър имах ровър,перфектен с много повече екстри от голфове,3-ки и т.н. и тогава една заяви хубава кола ма английска.Знаем...в БГ най-хубаво си е нашто,другото е грозно,счупено,дефектно и не става...
                  Много приказки на разбирачи,а опит никакъв.
                  Каквото и кола да имаш,не е ли нова и не е ли гледана,няма как да не остави на пътя,не може само да взимаш,а нищо да не даваш...Колата е като детето,не можеш ли да я издържаш,не си готов да я имаш,така ми беше казал един приятел и смятам,че тази приказка се отнася точно за хората с претенции,които не благоволяват да си сменят маслото,накладките,ремъците,антрифриза,ролките,обт егачите,да си платят гражданската,винетката и данъка,карат с акумулатори за трабант и определят пазарната цена на средностатическата алфа,лишена от всякви грижи и инвестиции.Да...Хората не харесват алфа,особено старите,щото като чуят алфа в съзнанието им изникват старите кочини по светофарите с пробити турски "ремуси"...Такива коли нямат душа,щото отдавна им е взета.Мойта кола ми се отплаща за грижите всеки път като я карам,друг колега казваше за гтв-то,даваш пари,ма караш кола поне,да така е!
                  Който е мурдарче и не му се дават пари,да си кара голфчето и да се радва,само да не се нарича фен на италианските коли,а да почва да изтъква измислени недостатъци,просто не е уместно!!!

Comment

Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщение
                    Ми огледай се да има копчета на волана просто
                    Аз тва и правя, питам по принцип .
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

• Хаха... Супер сте модератори. Когато няма какво да кажете решавате, че изтриването на мнения решава проблема ли?

След поста на krsapunov със снимка на интериора на 8C единственото, което се показа от ваша страна беше това, че не познавате флагмана на марката, на която сте "фенове".

Аз нямам повече коментар по темата. Не мисля да си губя времето да пиша във един цензуриран и ограничен форум и да споря с хора, които много добре знаят всичко, което сме написали (то май не е останало много), но продължават да твърдят, че гроздето е кисело.

А относно модераторире: браво момчета, точно така се прави. Ако искате и акаунта ми изтрийте. Когато се запалих на тема Алфа тук беше мястото, на което се образовах за марката, тъй като пишеха много хора, които знаят много и винаги имаш какво да научиш от тях. А сега тези хора не пишат, но пък са останали модераторите, които си избиват комплексите чрез триене на мнения. Вие се излагате, защото на мен ми е през .... за това дали ще имам акаунт тук или не. А в какво се е превърнал форума мисля, че доста от хората ще кажат една и съща дума (и то хора, които са фенове от самото създаване на клуба, форума и т.н.) - КЕНЕФ
                      ----
                      Работата на модовете се обсъжда само на ЛС или в определения за целта раздел.
                      Изтрити са не само твои мнения, а всички изтрити са истински натурален спам. Ако не ти се пише не пиши - но такива постове като този няма да се толерират!!!
                      Old Fox
                      Last edited by Old Fox; d.m.y г., 20:23.
                      145 1.6 T.S
                      164 3.0 Q4

Comment

• Колега, не искам да защитавам никого, но темата е 100% спам и офтопик. Вместо да се прочете нещо смислено, всеки път като погледна само нови безсмислени и все по-ожесточени спорове. По-добре да има тема ВАГ vs Алфа Ромео и там да се пишат тия простотии. Това кой е по-фен на Алфа и какви коли /не/харесва е много детинско. Все едно чета коментарите под новините в Автомедия. Тази тема трябва да е заключена.
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                          Аз тва и правя, питам по принцип .
                          По-удобни са копчетата от на 145. Моята е без управление от волана. На 145 диска се сменя трудно, ако колата е на 1,3 или 5-та.
                          2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                            По-удобни са копчетата от на 145. Моята е без управление от волана. На 145 диска се сменя трудно, ако колата е на 1,3 или 5-та.
                            И това какво общо има с Volkswagen купува Alfa Romeo? v2?
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Нищо общо няма с темата, но и няма нужда да си броим запетайките. Колегата пита 2 пъти и аз отговарям.
                              Отделна тема ли трябваше да пусне?
                              2014: Deutschland über alles

Comment

• В интерес на истината - вината си е наша, има си тема за сравнение на 155 и 156, предлагам модераторите да преместят мненията в нея.

Comment

Working...
                                X